26/11/2018

Ashtonia komt naar het Klokgebouw Eindhoven!

Slot Zeist bleek toch te klein voor de Ashton Brothers, want na twee jaar gaat Ashtonia het land in. Naast de derde editie in Zeist, komt er ook een uitstapje in Apeldoorn… En uiteraard komen ze naar Eindhoven: van 3 t/m 19 mei 2019 staat het circus in het Klokgebouw op Strijp-S. Een andere setting dan het eigen land in Zeist dus, maar: verandering van spijs doet eten. En eten… dat zit er ook nog eens bij.

Een avondje uit naar Ashtonia is duidelijk iets anders dan het neerploffen in een theaterstoel. Bij je ticket inbegrepen is een hapje en een drankje namelijk. Hapjes uit foodtrucks en aanverwanten. Dat geeft slechts een probleem: te lekker en dus is een portie niet genoeg. Zeker niet als je weet dat na de reguliere voorstelling het feest nog niet voorbij is. Op het festivalterrein, en op Strijp-S dus vast in de hallen van het Klokgebouw, kun je blijven hangen terwijl de huisband doorspeelt. Ook de heren van de Ashton Brothers (Op dit moment Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans) struinen dan nog tussen het publiek door.

Een bezoek aan het land Ashtonia kan dus een latertje worden. Boek dus tijdig je hotel! Tickets voor de voorstelling zelf koop je direct op de site van Ashtonia zelf. Pas op voor wederverkopers!