04/04/2014

FeelGood Market Eindhoven – Klokgebouw/Ketelhuis

Elke derde zondag van de maand is het tijd voor de FeelGood Market Eindhoven. Bij goed weer buiten bij het Ketelhuis, bij slecht(er) weer in het Klokgebouw op Strijp-S. Deze markt biedt een mix van design, fashion & uiteraard eten, aangevuld met entertainment.

Feelgood Market Eindhoven

De FeelGood Market is ontstaan als platform voor de vele creatieve designers en vakmensen die Strijp-S rijk is. De vele kraampjes bieden dan ook een breed en wisselend aanbod aan creaties: Denk aan (vintage) sieraden, (biologisch) eten, streekproducten, bijzonder design en lifestyle. Denk bij dat laatste aan voedingsadvies tot massages.

De producten zijn vaak rechtstreeks te koop bij de makers zelf, die dan ook graag je vragen beantwoorden. Vaak worden er ook demonstraties & workshops gegeven en is er live muziek en ander entertainment. De FeelGood Market is dan ook populair bij gezinnen: terwijl de ouders de kraampjes bekijken worden de kinderen geschminkt of worden ze vermaakt door een straatartiest.

Elke editie is anders: kijk voor het aanbod voor de volgende editie op de website van de FeelGood Market Eindhoven. Het succes blijkt wel uit de uitbreiding naar Tilburg. Op 4 mei vindt de eerste editie daar plaats in de Wagenmakerij Spoorzone.

Feelgood Market Strijp-S Eindhoven

  • Derde zondag van de maand
  • Gratis entree
  • Plein voor Ketelhuis bij mooi weer
  • Bij slecht weer binnen in Klokgebouw