10/01/2016

De Groene Toren – Hotel in centrum Eindhoven

Hotel Groene Toren en Little Grand - Vestdijk EindhovenAan de Vestdijk in het centrum van Eindhoven bevinden zich meerdere hotels: Het bekende Pullman, Hampshire & Little Grand, voorheen bekend als Hotel Corso. Haast aan het begin van dit rijtje staat De Groene Toren. Deze oude kantoorkolos gaat in 2016 aangepakt worden en daarna ook hotelkamers bieden.

Hotel De Groene Toren

De exacte naam en indeling van het hotel in de Groene Toren is nog niet bekend. Volgens de huidige gegevens van de ontwikkelaar Foolen & Reijs Vastgoed krijgt het hotel 132 kamers en moet het dit jaar, 2016, gereed zijn.

Update: Hotel NH Collection Eindhoven Centre heeft zijn deuren geopend. Bovendien vind je op de bovenste verdieping het restaurant & skybar Vane.

Horeca Vestdijk - Groene Toren EindhovenDe Groene Toren wordt daarmee haast een complete stad. Er komen werk- en vergaderruimtes op de tweede verdieping, en bovenin een penthouse en een restaurant met een bijzonder panorama uitzicht over de stad.

De horeca op de begane grond (nu onder andere een pizzeria, een koffiebar en een café) worden ook meegenomen in de verbouwing. Aan de kant van het Station Eindhoven komt een enorm videoscherm over de volledige hoogte van het gebouw.