07/09/2013

Over Hotel Strijp-S

Hotel Strijp-S EindhovenOp zoek naar een hotel in de buurt van Strijp-S Eindhoven? Op Hotel Strijp-S vind je hotels in de buurt van deze voorheen verboden stad van Eindhoven. Bij elk hotel staat een korte omschrijving met bijzonderheden, highlights uit de directe omgeving en natuurlijk de bereikbaarheid van het hotel.

Want wonderbaarlijk was op het creatieve terrein van Strijp-S zelf tot 2014 geen hotel aanwezig. Ondanks vele concepten, zoals voor een budgethotel in het Klokgebouw en een waar Philips hotel. Eind 2014 is in het Klokgebouw het Blue Collar Hotel geopend. Naast dit budgethotel zijn er nog vele andere hotels in het centrum van Eindhoven.

Regelmatig worden speciaal geselecteerde nieuwe hotels, horeca, grote (dance)-evenementen op Strijp-S en in Eindhoven toegevoegd om zo een snel overzicht te bieden voor zowel zakelijke als toeristische bezoekers. Zowel budgethotels als de duurdere hotels hebben een plek. Omschrijvingen zijn objectief geschreven, kort en krachtig om toeristen een snel beeld te geven van de highlights van elk hotel, hun directe omgeving en bereikbaarheid.

Hotel Strijp-S streeft ernaar eigen beeldmateriaal te gebruiken waar mogelijk of via de zogenaamde Creative Commons licentie aangeboden foto’s aangevuld met stockfoto’s van Bookings.com.

Het is mogelijk om om te adverteren op Hotel Strijp-S.
Bij andere vragen: neem contact op via .