Student Hotel Eindhoven

De Eindhovense vestiging van het Student Hotel zit inhet complex “Lichthoven” aan de Stationsweg, pal naast station Eindhoven. Met 400 kamers in de zeventig meter hoge woontoren van 25 etages is het concept is iets anders dan een regulier hotel: Bewoners krijgen naast WiFi aansluiting ook direct een abonnement op fitness & een fiets. In het hotel zijn daarnaast ook studie-, en workshopruimtes, lounges en een auditorium. Op de begane grond is de Pool: het cafe/restaurant.

Naast de eendaagse gasten richt het hotel zich dus met name op studenten die een tot twee semesters in de stad verblijven. Denk aan uitwisselingsstudenten, een groeiende groep gasten van Eindhoven dankzij TU/e en Fontys. Dat zorgt voor een frisse dynamiek aan de bar!

Omgeving:  De Student Hotel bevindt zich letterlijk op kruipafstand van station, de Effenaar en de Dommelstraat. Vanaf de hogere verdiepingen kijk je over het station heen naar de Tu/e en Woensel, of uiteraard richting Tongelre of centrum.

Bereikbaarheid: Met de locatie pal naast het station van Eindhoven in het centrum spreek het voor zich dat je hier ideaal met de trein kunt komen. Naast het hotel is tevens het opstappunt voor de Flixbus: een budget buslijn naar België (zoals) Antwerpen en vele bestemmingen in Duitsland. Strijp-S is net zoals alle hotels in het centrum een kleine wandeling of pak de bus.

Boek nu een hotel in de buurt van Strijp S Eindhoven