Van der Valk Hotel Eindhoven

 

Hotel Van der Valk Eindhoven is na een flinke verbouwing aan het congresgedeelte in 2013 heropend. Ook de horecavoorzieningen zijn aangepakt: het hotel beschikt over drie restaurants. Het hippe OZZO is een sushi lounge, Het Buffet biedt live cooking. De kers op de appelmoes is gebleven, maar met een knipoog in het a la carte restaurant Martinus.

Omgeving: gelegen ten zuiden van het centrum Eindhoven vind je in nabijheid de grotere sportaccommodaties van Eindhoven: oa het Jan Louwersstadio (thuisbasis van FC Eindhoven) en Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep met het Pieter van den Hoogenbandstadion. Ook de Hightech Campus Eindhoven is dichtbij. Een goede locatie voor zakelijke bezoekers aan Eindhoven.

Bereikbaarheid: Hotel van der Valk Eindhoven ligt aan de zuidelijke rand van Eindhoven, relatief ver weg van Strijp-S. Het hotel ligt wel direct aan de randweg N2, afslag 33 Waalre en heeft een goede verbinding met het centrum (en daarmee treinstation Eindhoven) via openbaar vervoer. Voor doorgaande reizigers van/naar Limburg, Duitsland (A67), België (A2) of verder daarmee een goede optie.

Boek nu een hotel Strijp S Eindhoven