Queen Hotel Eindhoven

 

Queen Hotel Eindhoven bevindt zich boven de grand-café’s op de Markt in Eindhoven en biedt 40 kamers. Café Queen zelf is binnen verrassend ruim en voorzien van veel donker hout met een ouderwetse look. Het terras buiten sluit aan op de rij van horeca op de markt en kijkt direct uit op het standbeeld van Meneer Frits en een draaimolen.

Omgeving: Boven het gelijknamige café Queen op de Markt gelegen, dus zeker met mooi weer volle terrassen op de Markt voor de deur. Het hotel is daarmee ideaal voor liefhebbers van winkelen en diegene die graag een terrasje pikken: op koopavonden gaat het winkelend publiek langzaam over in stappers. En wat te denken van carnaval, waar ook dit café dag en nacht gevuld is met carnavalsvierders.

Bereikbaarheid: Gelegen in het stadscentrum van Eindhoven is het hotel met auto minder goed bereikbaar, al zitten er vele betaalde parkeergarages in de omgeving, met de Q-Park in de Heuvelgalerie als dichtstbijzijnde. Station Eindhoven is op loopafstand, voor Strijp-S is een taxi of bus aan te raden. Voor winkelend publiek ideaal: tussentijds kunnen tassen even op de kamer gezet worden, voordat men een hapje gaat eten.

Boek nu een hotel Strijp S Eindhoven