Little Grand – Extended Stay

Tegenover de Hampshire Hotel Crown Eindhoven bevindt zich het Eindhovense hotel Little Grand. Het hotel is recent geopend na een intensieve verbouwing.  In juni 2015 werd de nieuwe naam bekend door het onthullen van een bijzondere muurschildering. Een bijzonder luxe, stijlvol & comfortabel hotel!

De hotelkamers van Little Grand zijn smaakvol ingericht. Naast speciaal uitgezocht meubilair is er ook een keukentje: het hotel richt zich dan ook op extended stay, langdurig verblijf in de stad Eindhoven.

Beauty, wellness & fitness

Dat is afgemaakt met ReBird in de kelder: een wellness & fitnessruimte gerund door ReBird. Zij bieden een compleet programma, van personal coaching bij een dagelijkse workout als ook een beautysalon. Daarmee is Little Grand een hotel niet alleen voor de zakelijke reiziger, maar ook voor iemand die de dynamiek van een stedentrip wil combineren met de luxe van wellness.

De omgeving: Het hotel ligt aan de Vestdijk, aan dezelfde straat als de grote ketens Pullman en Hampshire Crown Eindhoven. Vanaf hier is het treinstation Eindhoven, het winkelhart en de uitgaansgebieden Dommelstraat, Markt & Stratumseind op loopafstand.

Bereikbaarheid: Met het OV op loopafstand is Little Grand prima bereikbaar. Parkeren is op een nabijgelegen terrein mogelijk tegen betaling, maar in de buurt zijn ook enkele parkeergarages, zoals Q-park in de Heuvelgalerie.

Boek nu een hotel in de buurt van Strijp S Eindhoven

Voorheen Hotel Corso

Little Grand zit in het pand waar voorheen hotel Corso zat, een bekende naam in Eindhoven. Na enige tijd leegstand is het gebouw door Arlo Vastgoed opgeknapt met als doel een aangepaste exploitatie mogelijk te maken. Vanwege de nieuwe propositie lijkt toch gekozen voor deze Engelstalige aanpassing. Naast losse hotelkamers biedt Little Grand dan ook langdurige huisvesting aan een specifieke doelgroep: expats.

De naam Little Grand met ondertitel ‘extended stay’ spreekt wat minder tot de verbeelding, maar richt zich duidelijk op deze internationale bezoekers aan de Stad. De gevels van het hotel aan de Vestdijk en aan de kant van bioscoop Pathé zijn behouden, zoals verplicht volgens het bestemmingsplan van de binnenstad van Eindhoven. Het tussenstuk is wel geheel vernieuwd, en ook de inrichting is uiteraard gemoderniseerd: Tot 2012 was het pand naast hotel nog in gebruik als cafe & restaurant en menig Eindhovenaar herinnert zich de bekende Perzische tapijtjes op tafel nog goed.