Inntel Hotel Art Eindhoven

 

Art Hotel en Lichttoren (Usine) Eindhoven

Dit Eindhovense hotel heeft niet voor niets ART in haar naam. Een team van architecten en designers heeft veel aandacht besteed aan de inrichting van deze voormalige Philipsfabriek. ART Hotel Eindhoven was onderdeel van de keten van Best Western en is eind 2013 overgenomen door Intel Hotels. De kamers worden aangepakt en voorzien van jacuzzi: verwachte opleverdatum eind april.

Omgeving: Naast het hotel ligt de Lichttoren met daarin grand-cafe Usine. Vanuit de designbar is uitzicht op de Blob, en daarmee het winkelcentrum van Eindhoven op een steenworp afstand. Ook het PSV stadion is op loopafstand, op de route naar Strijp-S. Naast het terras van Usine is ook de binnenstad en de markt erg aanlokkelijk voor een terrasje of winkelen.

Bereikbaarheid: Intell Art Hotel ligt in het centrum van Eindhoven, op loopafstand van Strijp-S. Parkeren kan bij het hotel, in de nabijgelegen parkeergarage Mathildelaan. Station Eindhoven is op loopafstand en bussen van/naar Eindhoven Airport stoppen vrijwel voor de deur.

Boek nu een hotel Strijp S Eindhoven