Hotel La Reine Eindhoven

Budgethotel en Hotel la Reine

Geopend op 1 januari 2013 heeft Hotel La Reine de plek van Stadshotel Allicht Eindhoven overgenomen. De kamers zijn gemiddeld van formaat en voorzien van boxspring, gratis wifi, flatscreen en de overige gebruikelijke voorzieningen. Gelegen aan het Wilhelminaplein: Geschikt voor een meerdaagse stedentrip door de ligging in buurt van winkels en horeca.

Kaffee De Groot Cafe Wilhelmina Proeflokaal de GaperOmgeving: Het hotel ligt aan het gezellige Wilhelminaplein met de terrassen van onder andere het bekende muziekcafé Wilhelmina vlak naast de deur. Beneden bevindt zich het Italiaanse restaurant Di Mica. Het centrum van Eindhoven & de knusse winkelstraatjes van de Bergen liggen letterlijk om de hoek.

Bereikbaarheid: Vanaf het Wilhelminaplein is Strijp-S te voet net te doen, fiets is beter. Het hotel zelf is bereikbaar met auto met naast enkele privé-parkeerplaatsen ook parkeergelegenheid voor de deur. Echter net als elk hotel in het centrum van Eindhoven is de ruimte beperkt en betaald. Tip: Bekijk ook de mogelijkheden bij het naastgelegen budgethotel de Zwaan.

Boek nu bij hotel La Reine Strijp S Eindhoven