Crown Hotel Eindhoven

In dezelfde straat in het centrum van Eindhoven als het bekende Pullman Eindhoven Cocagne ligt een vestiging van de keten van de Eden Hotel groep: het Crown Hotel Eindhoven. Het hotel was voorheen bekend als Hampshire Crown Hotel. Net als het hele gebouw heeft ook het restaurant een moderne uitstraling en biedt no-nonsense gerechten. Aanrader is het speciale bioscooparrangement voor de nabijgelegen Pathé bioscoop als afwisseling voor een bezoek aan de stad.

Omgeving: Crown Hotel Eindhoven ligt in het centrum van Eindhoven aan de drukke verkeersader Vestdijk. Ideaal voor een dagje winkelen, terrasje/etentje op de Markt, Stationsplein of Dommelstraat. Hoewel gelegen in de drukte van de stad is het hotel zelf niet rumoerig.

Bereikbaarheid: Strijp-S is het beste te bereiken met het openbaar vervoer, pak daarvoor de bus vanaf Station Eindhoven of bushalte Piazza. Het hotel zelf ligt op loopafstand van het station. Er zijn twee parkings die niet direct bij het hotel liggen, ook de betaalde Q-Park in de Heuvelgalerie is een mogelijkheid.

Boek nu een hotel in de buurt van Strijp S Eindhoven