Blue Collar Hotel – budgethotel Strijp-S

 Het Blue Collar Hotel bevindt zich in een vleugel van het Klokgebouw op Strijp-S en richt zich als budgethotel met name op bezoekers aan evenementen in Eindhoven, op Strijp-S en het Klokgebouw op zoek naar goedkope overnachting. Naast reguliere hotelkamers beschikt het hotel over een ‘hostel’ verdieping met onder andere twee slaapzalen.

Bijzonder is ook de aanwezigheid van een kleine theater & concertzaal. Het hotel is ingericht met een rauw tintje met verwijzingen naar het industriële verleden. Het hotel wordt  gerund door Bart van den Dijsel, bekend als eigenaar van het verdwenen Thunder Roadhouse. Dit bikerscafé was het laatste café voor het bruggetje op Stratumseind. Dat belooft wat voor inrichting en programmering!

Omgeving: Het Blue Collar Hotel vindt zijn gasten vooral tussen de bezoekers van concerten in het Klokgebouw of de grotere (dance) evenementen op Strijp-S die een eenvoudige overnachting zoeken. Op de bovenste verdieping is een restaurant ingericht, The Starlight Lounge, met uitzicht over Strijp-S richting het centrum van Eindhoven. Let op: dit restaurant is slechts geopend van donderdag t/m zondag 17:00 tot 22:00 uur.

Bereikbaarheid: Net zoals geheel Strijp-S is het hotel zowel per OV als auto te bereiken. Er is een bushalte op kleine loopafstand evenals Station Beukenlaan. Hiermee is de binnenstad van Eindhoven ook prima te bereizen. Per auto kunt u gebruik maken van de betaalde parkeergarage naast het Klokgebouw.

Boek nu een hotel in de buurt van Strijp S Eindhoven