Bed & Breakfast Sycamore

Bed & Breakfast Sycamore ligt aan de rustieke & prestigieuze Parklaan in het Villapark van Eindhoven. In het B&B kunt u terecht in een familiekamer (tot 4 personen) of een reguliere kamer voor 1 of 2 personen. En uiteraard zoals bij dit type accommodatie hoort een gezellige woonkamer en keuken, geheel in stijl. Het pand stamt uit 1908, kent grote ramen, parketvloer en sfeervolle en suite indeling.

Omgeving: Het bed & breakfast is een van de huizen aan de Parklaan. Deze straat kent meerdere monumentale villa’s, waaronder Huize de Laak. Het is een rustige, groene buurt die uitnodigt voor een wandeling. Langs de Parklaan zelf staan grote platanen: vandaar de naam Sycamore.
Vanaf het B&B loopt u zo het centrum in: het uitgaansgebied van de Dommelstraat & Stationsplein ligt in het verlengde van de straat. Ook het DAF-museum is vlakbij.

Bereikbaarheid: B&B Sycamore is met het Openbaar Vervoer goed bereikbaar: Door de straat rijdt buslijn 55 rechtstreeks van & naar het treinstation Eindhoven. Te voet overigens ook goed te doen. Met de auto rijdt u het centrum in vanaf de rondweg, houdt stadsdeel Tongelre aan. Parkeren is gratis.

Boek nu Bed & Breakfast in Eindhoven