01/10/2013

Dutch Design Week Eindhoven 2019

If not now, then when?

Dit jaar is het thema van de Dutch Design Week in Eindhoven haast een voortzetting van 2018. Toen ‘If not us, then who’, dit jaar ‘If not now, then when?’. In het persbericht valt de gedachte hierachter te lezen, directeur Martijn Paulen verwoordt het als volgt:

“Op het gebied van technologie gaan de ontwikkelingen sneller dan ooit en is niets te gek. De economie draait weer op volle toeren, er is goede scholing, en de wereld stelt zich steeds meer open voor vernieuwing, verandering en verbetering. Kortom, veel lichten staan op groen. Tegelijkertijd staan er nog veel lichten op oranje en rood en is er een duidelijke aanzet tot actie nodig om de urgente vraagstukken aan te gaan. De vraag ‘if not now, then when’ geldt nu meer dan ooit.”

Aftermovie Dutch Design Week 2018.

De Dutch Design Week 2019 vindt plaats van 19 t/m 27 oktober. Uiteraard in Eindhoven, met de traditionele zwaartepunten op Strijp-S & Sectie-C, maar ook de Campinafabriek is sinds vorig jaar een nieuwe hotspot in het programma. Hier vind je niet alleen de Graduation Show van de Design Academy Eindhoven, maar ook bijzondere exposities.

Vergeet echter ook niet in het programma te kijken voor andere locaties verspreid over de stad. Er zijn elk jaar wat verborgen pareltjes te ontdekken, die in aanloop naar de DDW en het eerste weekend wel duidelijk worden. Niet alleen in het centrum van Eindhoven trouwens. De exposities in TAC of in de Kazerne beloven altijd veel goeds.

Meer over het programma van de Dutch Design Week lees je op DDW.nl, maar wees slim en boek nu al je hotel. Met 350.000 bezoekers zitten de hotelkamers in de stad snel vol…

Boek nu een hotel in de buurt van Strijp S Eindhoven