Hotel Kapellerput

Kapellerput is een luxe conferentiehotel in het groen ten Oosten van het Brabantse dorp Heeze. Het hotel dankt zijn naam aan de oude legende van de Kapellerput over de roofridder Zwarte Narob. Hij verdween samen met een kapel in de aarde. In 1955 werd een nieuw retraitehuis gebouwd in opdracht van de paters Jezuïeten. Met deze opzet is de rust en sfeer van de omgeving dan ook verklaard. De locatie werd later vernoemd naar deze legende en in 1992 kwam het gebouw in gebruik als conferentieoord.

In het hotel is veel aandacht voor kunst en design. Elke ruimte is dan ook anders ingericht. Een van de blikvangers is de bijzondere vergaderruimte Kaban. Deze houten boomhut steekt hoog uit boven de grond, midden tussen de bomen. Helaas nog geen hotelkamers in deze ruimte, maar wie weet… Het zet in elk geval de toon voor deze bijzondere locatie.

Het hotel kent maar liefst 97 comfortabele kamers, die regelmatig volgeboekt zijn vanwege meerdaagse congressen of trainingen in het congrescentrum. Wacht dus niet te lang met het reserveren van uw hotelkamer!