20/02/2015

Eindhoven Airport: Hotel Tulip Inn & Novotel

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. In 2015 komen meer dan 4 miljoen passagiers via dit vliegveld. De luchthaven is in trek vanwege de vele Europese bestemmingen en brengt veel toeristen naar Eindhoven: zowel voor evenementen in Eindhoven of doorreis naar Amsterdam.

Eindhoven Airport - Hotel Tulip Inn

Naast de lagere tarieven doet ook het gemak van aankomst op en vertrek veel goed: Eindhoven Airport is goed bereikbaar, biedt veel parkeermogelijkheden op korte afstand en het in- en uitchecken gaat razendsnel.

Hotels bij Eindhoven Airport

  • Tulip-Inn hotel direct boven de terminal. Bijzonder! Zie de vliegtuigen landen vanuit je hotelkamerraam.
  • Novotel Eindhoven ligt dichtbij en sluit direct aan op A2/N2.

In de terminal bevinden zich enkele souvenirshops, een Starbucks en een restaurant. Vanaf het panoramaterras is de landingsbaan zichtbaar, maar onder vliegtuigspotters en gezinnen is de Spottersweg vooral populair. Landende vliegtuigen komen recht over dit punt.

Bereikbaarheid: Vanaf Eindhoven Airport is Strijp-S het snelste te bereiken met lijn 401: deze HOV-bus Phileas gaat over vrije busbanen via Evoluon, Strijp-S en het centrum naar het treinstation Eindhoven. Ook vertrekt hier sneldienst 400 welke zonder stops naar het station gaat. Per auto is de luchthaven via de A2/N2 goed te bereiken: Zorg dat je de randweg N2 neemt bij het naderen van Eindhoven, neem daarna afrit 29.